Karantin dövründə nə yemək faydalıdır?

Karantin dövründə nə yemək faydalıdır?

İmmuniteti gücləndirmək üçün göyərti, qatıq və mal qaraciyəri yemək faydalıdır.

Oxuməni.az "RİA Novosti"yə istinadən xəbər verir ki, bu barədə Rusiya Federasiyası Prezident Administrasiyasının 1 nömrəli Klinikasının dietoloqu Vera Şaroşkina məlumat verib:

"Sağlamlığımızı və immunitetimizi təmin edən "super qidalara" diqqət yetirmək istəyirəm - bunlar ənənəvi mətbəxlərdə olan məhsullardır: C vitamini və antioksidantla zəngin olan kərəviz, həmçinin qatıq və çay göbələyi. Faydalı xassələrinə görə mal qaraciyərinə daha çox üstünlük verin".

Həkim onu da əlavə edib ki, süfrədə hər gün göyərti olmalıdır, eyni zamanda yeməzdən əvvəl meyvə-tərəvəzləri yumaq vacibdir.

Oxuməni.az

Çox oxunan xəbərlər
Son xəbərlər

2021.02.28

2021.02.27

2021.02.26

2021.02.25

2021.02.24

2021.02.23

2021.02.22

2021.02.21

2021.02.20

Saytda yerləşdirilmiş materiallardan istifadə edərkən istinad mənbəyinin göstərilməsi zəruridir.
Ünvan: Bakı şəh., Yasamal r-nu 529-cu məhəllə, AZ 1073.
Təsisçi: “Mətbuat” firması. Redaktor müavini: Əziz Mustafayev
Tel.: 012 510 59 89, 077 767 06 66
E-mail: [email protected]
2009-2021 (c) Mediainfo.az